"Du ska få något levande!" - Josefin

Igår va de så där så de kröp i benen på ungarna så vi begav oss till en lekpark för att bli av med lite energi och ja lite bättre blev de.
Igår kom också kläderna som jag hade beställt och allt passade :) känns bra! Dock blev ju allt i svart haha men helt omedvetet blev de så :P det blev iaf ett par jeans, ett par shorts, ett linne och en klänning :) allt från H&M.
Idag har vi varit hos Josefin och lekt, även Angelica och Emelie var där med sina barn och jag höll knappt på att få med Milo hem! Anni satt mest hos mamma och var trött och lite gnällig men jag undrar ja om de inte är en till tand som bråkar för hon tar nappen och gnager med framtänderna..så de ser ur som de är nå som är irriterat. 
Lunch åt vi på Liab där svärisarna bjöd, gott och mycket mat vilket var tur då jag inte hade tid att äta middag förräns 19,30.. på riktigt.. när hände de sist egentligen?! Har de någonsin hänt?! Nä jag tror fan inte de.. men barnen krävde lite mycket och Anni va väl värst som satt och stört grät på köksgolvet och inget hjälpte,så jag packade ner henne i vagnen och gick ut. Så passade Milo på att inviga sin nya hjälm som han är helt frälst i :) så klart smaskade vi lite smultron när vi ändå va ute och ja visst blev hon på bättre humör och sen va glad tills de va dags att sova så de va tydligen ut hon ville haha 
Innan dom skulle sova kom svärisarna förbi med en liten påse med nya kläder till lillskrutta.. jätte fina :)