"Jag kommer alltid klappa dig på rumpan" - Benny

Igår var det Annis 9 månaders dag.. lite speciellt tycker jag då det är ungefär så länge dom ligger inne i magen och bakas. Vi firade dock inte nå speciellt mer än massa pussar och mys men de delas glatt ut varje dag ändå hihi. Hennes nya grej är att krypa runt och klättra på allt man inte får och när mamma skäller på henne vänder hon sig om och säger “hej” och vinkar. Lika söt varje gång så svårt att hålla masken när man försöker sätta gränser.

Idag firas det en annan dag också.. det är 4 år sen jag och Benny träffades! 4 år låter inte så mycket för världen men vi har hunnit mycket på denna korta tid och är fortfarande så där löjligt kära och kan springa runt och skojbråka och nyss berättade Benny om sin farfar.. ett starkt minne han har är när han kommer hem från lasarettet och dom rullar in rullstolen i köket och han åker fram till Bennys farmor och klappar till henne på rumpan och säger “hej på dig stumpan!” det är hans framtids vision säger han, att klappa mig på rumpan in i de sista, och vist kan man inte låta bli att bli lite “ååh naaw” när han säger de fastän man utbrister “haha vad knäpp du är!”

Nu sitter vi i bilen på väg till Karlstad där vi ska fira valborg med släkten :) tremänningarna ska äntligen få träffas. Vi får ta biomys och middag nån annan helg istället ;)