"Du tycker inte om han så mycket va?" - Josefin

I tisdags for jag som en pil in till Örebro efter jobbet och mellandags handlade. Köpte inte så värst mycket, ett par jeans till mig själv som faktiskt var i rätt längd för korta lilla mig.. ett riktigt ilandsproblem när man är shorty.. och i 2 storlekar mindre än vad jag har annars men dom va nog kanske lite stora för sitt mått för så slank tycker jag inte jag blivit ;) men de kändes Nice!  
Men hela anledningen till att jag åkte in va för att köpa en julklapp till Benny eftersom jag blev sjuk när jag väl fick min första lön så har jag inte kunnat köpa nå så stackarn fick inget på jul.. hur som.. jag köpte ett Playstation 4.. bara sådär.. mmh mitt konto är fortarande i chock! Men helt ärligt.. de va nog mer till mig själv innerst inne haha ;) 
Tvingade ut min bror på lite mat också när jag ändå var i stan och de var länge sen vi sågs så de va mysigt. 
 
Igår hade jag och mina mammapolare sen länge planerat en barnfri kväll med lite snask och myspys och ja de va mysigt och trevligt och allt som hör där till och så tittar man på klockan så va den liksom 21.30 och jag som går upp kl 4.20 dagen efter fick snabbt avrunda de hela tråkigt nog. Men vi får helt enkelt planera in en ny kväll för är de nå vi är bra grymma på är de att ha trevligt och att få klockan att gå