"men jävla lastbil!" - Benny

Idag har dagen rullat på i hiskelig fart. Har varit på dåligt humör en sväng..men fick skälla på Benny när han kom hem, fastän de inte var hans fel, men de kändes bättre efteråt :) så han får väl dagens "tumme upp" för att han ställde upp på de utan att ta åt sig haha ;) 

Milo skulle ta gruppfoto på dagis idag annars hade vi minsann stannat kvar i sängen för idag va de segt att gå upp.. fick iaf lite ärenden gjorda när han var där bland annat var jag och Anni till Erikshjälpen med 2 påsar kläder och en skötväska som jag inte använder.. tycker inte om att slänga saker och definitivt inte ha de liggandes och skräpa så gör lite tok rensningar titt som tätt och sedan skänker bort, känns bra i själen när de går till nytta men bäst av allt...jag får en mindre sak att störa mig på ;) 


De va ju cyber monday idag så passade på att klicka hem lite på nätet för att fylla ut tomrummet som blev i min garderob...haha nä skoja bara :P unnade mig en kjol och en klänning till Anni. Sen skulle jag beställa schampo men lykos sida crascha bara så de blev inge med de. 
Imorgon är det tisdag och jag ska ta tag i lite storstäd...suck...är de bara jag som inte känner för att julpynta? Släpade fram lådan idag men känner inte alls för att små tomtar och glitter ska invadera mina fönster.. jag får nog trycka en låda pepparkakor och ett par flaskor glögg så jag kommer i "Jul-mode" 
Ove and out